LIGHT DOWN HO J

CY8772

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kur llogariten hapësirat kjo jakne jep ngrohtësi kundër erës dhe reshjeve. Ajo përmban izolim për ngrohtësi  dhe një model  që plotëson përsosmërinë në motin e ftohët.