LIGHT DOWN HO J

EC2462

OUTDOOR

170.00 119.00

SKU: EC2462

Categories: , ,

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Kur llogariten hapësirat kjo jakne jep ngrohtësi kundër erës dhe reshjeve. Ajo përmban izolim për ngrohtësi  dhe një model  që plotëson përsosmërinë në motin e ftohët.