LG TEE TIGHT SE

DW4026

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Pamja moderne e këtyre trenerkave për fëmijë e formojnë një stil në vete të të veshurit. Ndjeje pranverën me ngjyrat dhe me kontrastin që e kan këto trenerka.