LG DY DD TEE

HK6639

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €28.00.Current price is: €17.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk : 100%

Më të mirët rrinë së bashku. Ky është fryma pas kësaj bluze adidas për fëmijë. Minnie Mouse dhe Daisy Duck nga Disney provojnë se puna në grup e bën ëndrrën të funksionojë. Mbani pamjen e tyre sportive me mbështjelljen e adidas 3-Stripes. Me përshtatjen e lirshme dhe strukturën e butë prej pambuku, i riu juaj mund të luajë gjithë ditën me rehati të plotë.