LG DY DD CREW

HK6638

NOT SPORTS SPECIFIC

32.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70%  /  Poliester i ricikluar 30%

Asgjë nuk është më e mirë se një pesëshe mes miqsh. Përgatitni lojtarin tuaj yll për argëtim me këtë xhup adidas për fëmijë. Miqtë e përjetshëm të Disney’s Minnie Mouse dhe Daisy Duck sjellin punën ekipore, kështu që i riu juaj aktiv mund të bëjë që ëndrra të funksionojë. Ata do të ndihen të ngrohtë dhe të rehatshëm për lojën gjatë gjithë ditës, falë leshit të butë.