LEGO WOOLIE

H11274

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Thurje poliester 100%

Nëse kjo  kapelë adidas e fëmijëve do të ishte një  akullore, pomponi do të ishte qershia në krye. Por nuk është një akullore . Është një kapelë e thurur. Edhe pse fëmijët tuaj mund ta veshin atë të Dielën, ose ndonjë ditë tjetër, për këtë çështje. Rrokullisni prangën për një pamje të qetë, ose mbështilleni atë dhe merrni gjithçka zyrtare.