LEGO SPORT DNA EL K

HQ1311

RUNNING

56.00

Përmbajtja e produktit:

Fuqia e lojës është në majë të gishtave të fëmijëve – ose gishtërinjve të tyre. Me veglat karakteristike të frymëzuara nga tullat LEGO® dhe ngjyrosjen e veçantë LEGO, këto atlete adidas për fëmijë janë një spektakël në çdo situatë. Pjesa e sipërme rrjetë me një rrip  ofron rehati të frymëmarrjes dhe një përshtatje të sigurt ndërsa kërcejnë dhe vrapojnë përreth. Sholla e jashtme e gomës siguron tërheqje të besueshme përmes të gjithëve.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar.