LEGO SPORT DNA CF I

HQ1308

RUNNING

44.00

Përmbajtja e produktit:

Një, dy, lidhni atletet e tyre. Energjia elektrike rrezaton nga këto atlete të vegjël nga koleksioni adidas dhe LEGO Group. Me skemën dalluese të ngjyrave LEGO® dhe një rrip me grep dhe unazë për siguri të shtuar, ato do të sigurojnë që i vogli juaj të jetë gati për t’u grumbulluar në argëtim. Pjesa e sipërme rrjetë sjell rehati të frymëmarrjes në aventurën e radhës – dhe atë pas saj.

E bërë me një sërë materialesh të ricikluara, kjo sipërme përmban të paktën 50% përmbajtje të ricikluar.