LEGGINGS

IB7313

ORIGINALS

Original price was: €55.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 92% / Material elastik 8%

Energjia e freskët që sjellin këto hellanke dhe stili i rrugës janë të kombinuar në mënyrë perfekte. Kjo veshje ka një stil klasik sportiv, dhe përfundon me një anësore të ndarë.