LACED TRACKTOP

HK5071

ORIGINALS

70.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Zotëroni pamjen tuaj . Pjesë e koleksionit Always Original, kjo xhaketë pista adidas nderon bukurinë dinamike të stilit individual. Vishni anët me lidhëse të hapura ose të mbyllura për një pamje që përkulet me çdo gjë me të cilën e kombinoni. Një jakë në këmbë shton një qëndrim shtesë dhe pëlhura e lëmuar triko është e butë, e rehatshme dhe e hijshme. Pika bonus për përshtatjen komode të lirshme dhe xhepat e përparmë që ju lejojnë të mbani gjërat thelbësore afër.

Kjo veshje është bërë me një fije që përmban 50% Parley Ocean Plastic – mbetje plastike të ri-imagjinuara, të kapura në ishuj të largët, plazhe, komunitete bregdetare dhe brigje, duke e penguar atë nga ndotja e oqeanit tonë. Kjo veshje përmban të paktën 40% përmbajtje të ricikluar në total.