L EQT CREW

BR7279

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester 30%

Vendosni këto trenerka dhe nënvizoni stilin e jetës aktive të fëmijës tuaj. Detajet e kundërta dhe logoja e mrekullueshme e Adidas i japin asaj një qëndrim modern.