KIDS SOCKS 3PP

HM2313

TRAINING

9.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 97% / Material elastik 3%

Pavarësisht nëse fëmija juaj po rrëshqet në shtëpi, jashtë ose në dyshemenë e kuzhinës tuaj brenda, këto çorape adidas deri në kyçin e këmbës mbështjellin këmbët e vogla me butësi. Paketa prej treshe i lejon fëmijët të marrin lëng rrushi ose njolla bari në dy palë dhe të kenë ende një ekip tjetër të pastër pranë.