KIDS BOY INSIDE SOCKS 3X2

DU3321

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 62% / Poliester 35% / Material elastik 2% / Najloni 1%

Të bëra për fëmijë, ju ofron atyre rehati gjatë gjithë ditës dhe fleksibilitet në lëvizje.
Përmbajnë logon që u ofron një pamje sportive.