JOGGERS

HM1802

ORIGINALS

53.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 87% / Poliester i ricikluar 13%

Nuk ka kurrë një kohë të keqe për rehati. Ne do ta themi këtë përsëri – nuk ka kurrë një kohë të keqe për rehati. Puna. Qetë. Gjithçka në nivel. Çfarëdo që të jeni në gjendje, stili guximtar i thjeshtë dhe komoditeti i lirshëm i këtyre vrapuesve adidas është ndeshja e përsosur.