JOGGER PANTS

H09162

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 87% / Poliester i ricikluar 13%

Me këto trenerka nga adidas në të vërtetë do të dukeni bukur. Ato do iu japin një ndjenjë të sofistikuar dhe të rehatshme. Të përkryera për gjithçka, që nga takimet në mbrëmjen e filmit.