JG 3S DRESS

IQ4133

NOT SPORTS SPECIFIC

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Një pjesë maicë, një pjesë tjetër fustan, kjo esenciale sportive ofron më të mirën nga të dyja. E bërë nga këmisha e butë prej pambuku, ky fustan vajzash adidas krenohet me 3 vija të theksuara përgjatë shpatullave dhe mëngëve, plus një logo të “Simbolit të Sportit” në gjoks. Lounging vjen lehtë për këtë fustan që kombinohet në mënyrë perfekte me atlete, slides ose sandale.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.