JAPONA TP

GT8467

ORIGINALS

17.00

Përmbajtja e produktit:

Najllon 100%

Këto të poshtme adidas janë një stil gjithë elegancë dhe stil. Kombinim i ngjyrave, qepja dhe materiali i këtyre trenerkave bën që ju të tëehiqni vëmendje kudo.

Ne në adidas i kemi shpallur luftë mbeturinave plastike dhe prandaj ky dizajn është bërë pjesërisht nga materiale të recikluara.