J Z.N.E.FZ

IK5717

NOT SPORTS SPECIFIC

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 56% , / Poliester i ricikluar: 40% , / Elastan: 4%

E ardhmja është e juaja. Mos lejoni askënd t’ju thotë ndryshe. Kur jeni atje duke hapur rrugën tuaj, do t’ju duhet një duks që mund të lëvizë me ju. Ky duks me zinxhir të plotë për të rinjtë është i ndërtuar me një përshtatje të lirë dhe pëlhurë shtrirjeje me katër drejtime për lëvizje të pakufizuar. AEROREADY ju mban të ndiheni të thatë dhe në zonë. Sepse nuk mund të presësh asgjë më pak nga adidas Z.N.E. mbledhjes.

Një minimum prej 70% e këtij produkti është një përzierje e materialeve të ricikluara dhe të rinovueshme.