J CB T SET

IS2552

NOT SPORTS SPECIFIC

45.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Set të shkurtra me logo të bardha, gri dhe të zeza për djem dhe vajza nga adidas Originals. I bërë nga triko pambuku të butë, ky set përbëhet nga bluzë me logo të markës dhe panel të bardhë, gri dhe të zi. Përputhja e pantallonave të shkurtra me printimin e logos së markës në njërën këmbë.  Përfunduar me xhep të dyfishtë anësor dhe një brez elastik elastik dhe kordon për tërheqje për përshtatje të rehatshme.