ITAVIC 3S 2.0 J

DZ1410

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 60% / Poliester i perpunuar 40%

E krijuar për jetesë urbane, kjo xhaketë me kapuç kombinon izolimin sintetik me stilin në rrugë. Qëndroni të ngrohtë dhe të rehatshëm në udhëtimin tuaj të ftohtë. Kjo xhaketë e fryrë ka mbushje sintetike të butë për ngrohtësi. Kapuçi  i rregullueshëm ju lejojnë të bllokoni të ftohtit, sipas nevojës, dhe xhepat me gëzof i mbajnë duart tuaja komode.