INF KNIT BEANIE

DM5540

TRAINING

9.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Zgjedhja më e mirë për mot të ftohtë. Ky kapuç iu ofron femijeve mbrojtje nga i ftohti dhe rehati gjatë stinës së dimrit.