INF DY LK JOG

HA6588

TRAINING

Original price was: €45.00.Current price is: €32.00.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester 30%

Vishni më të voglin tuaj me këtë set adidas për të vegjlit dhe lërini të eksplorojnë qoshet më të largëta të djepit të tyre me personazhe nga “Mbreti Luan” i Disney-t pranë tyre.