ID STADIUM PT

DU1149

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 3% / Poliester i Recikluar 25%  / Material Elastik 2%

Qëndroni të ngrohur gjatë rrugës për në palestër. Këto trenerka janë bërë prej pëlhure të butë , me një përshtatje që ngushtohet në kyçin e këmbës. Xhepat i mbajnë telefonin dhe çelësat afër.