I SHINY FZHD J

DV1241

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i recikluar 100%

Trenerka komplet për fëmijë me pëlhurë të ngopur, dhe me triko e cila është e butë në lëkurën e foshnjës, dhe prerja ka shumë hapësirë për lëvizje. 3-Shiritat koordinojnë xhaketën me pantallonat.