I LOGO FZHD FL

DV1274

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester 30%

Për foshnjat, këto trenerka do t’i mbajë komod ndërsa eksplorojnë botën e tyre. Seti përmban pranga me shirita në kyçet e këmbëve dhe grafika të guximshme adidas në pjesën e përparme.