I LIN JOGG FL

DV1266

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliestër i recikluar 30%

Një vrapim për të vegjlit nga ky komplet prej dy pjesësh, i cili përmban shirita në kyçet e këmbëve për të ndihmuar mëngët dhe këmbët e pantallonave të qëndrojnë të sigurta në vend. Një mbyllje me pulla në shpatull bën të lehtë veshjen e tyre.