I LEGO CL TS

HB4464

NOT SPORTS SPECIFIC

65.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Nëse ndërtuesi juaj i ri luan me tullat LEGO® sot, kush e di se çfarë mund të ndërtojnë në të ardhmen. Ky kostum sportiv për fëmijë është pjesë e një koleksioni nga adidas dhe LEGO Group. Pëlhura e butë e thurur u jep atyre lirinë për të lëvizur, eksploruar dhe krijuar.