I LEGO CL SUM

H65355

TRAINING

27.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 87%

Lërini të humbasin veten në ngjyrë dhe rehati. Vishni të voglin tuaj me këtë komplet prej dy pjesësh adidas. Ngjyrat e gjalla dhe grafika e tullave LEGO® do të përmirësojnë disponimin dhe energjinë e tyre ndërsa luajnë.