I GRAPH FZ HD J

DV1246

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester 30%

Një palë trenerka me dy pjesë për të mbajtur foshnjat të ngrohta dhe të rehatshme. Duksi komod me telin e belit elastik të rregullueshëm, e bën të lehtë veshjen e tyre.