I FI 3S JOG FT

HM8929

NOT SPORTS SPECIFIC

27.00

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester 30%

Vishni më të voglin tuaj me këtë set adidas për të vegjlit dhe lërini të eksplorojnë qoshet më të largëta. Ky kombinim xhup dhe pantallona qëndron i vendosur për t’i mbajtur foshnjat të eksplorojnë me rehati gjatë gjithë ditës.