I BOS LOGO JOG

H28835

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% / Poliester i ricikluar: 30%

Vogëlushi juaj pëlqen t’ju shikojë duke ushtruar. Vishni ata me këtë grup vrapimi për foshnjat dhe nxirrni në ekipin e vogël të stërvitjes. Sportiv me 3 vija poshtë këmbëve dhe një distinktiv i madh sportiv adidas në xhup sigurojnë që ata të ndihen si yjet që janë tashmë.

Rutina e sotme? Luaj gjithë ditën.

Duke blerë produkte pambuku nga ne, ju po mbështesni një kultivim më të qëndrueshëm të pambukut. Ky produkt është bërë gjithashtu me përmbajtje të ricikluar si pjesë e ambicieve tona për t’i dhënë fund mbetjeve plastike.