I BLUV G SET

IS3764

NOT SPORTS SPECIFIC

40.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 70% / Poliester i ricikluar: 30%

Kur janë rehat, fëmijët e vegjël janë të lirë të ndjekin kuriozitetin e tyre. Lërini ata të fillojnë menjëherë të eksplorojnë me këtë set xhupash të lehtë për të vegjël nga adidas. E bërë nga pëlhurë e butë dhe e krehur, ofron shumë ngrohtësi për të vegjlit që duan të hetojnë jashtë. Xhupi ka mëngë për një ndjesi të gjerë. Kërcimet në shpatull ju ndihmojnë të vishni fëmijë të vegjël dhe të dilni nga dera në një kohë të shkurtër.

Ne jemi partnerë me Better Cotton për të përmirësuar kultivimin e pambukut në nivel global. Better Cotton e bën prodhimin global të pambukut më të mirë për njerëzit që e prodhojnë atë, më të mirë për mjedisin ku rritet dhe më mirë për të ardhmen e sektorit.