I BL FL JOG

HF1908

TRAINING

26.00

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Për atletin e ri në jetën tuaj që është gjithmonë në lëvizje. Ky kombinim xhup dhe pantallona qëndron i vendosur për t’i mbajtur foshnjat të eksplorojnë me rehati gjatë gjithë ditës.