I BL CO T SET

HR5886

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ky komplet maicë dhe pantallona të shkurtra adidas për fëmijë është perfekt për vogëlushin tuaj. Është bërë nga triko pambuku organik për një ndjesi të butë dhe të lëmuar. Pantallonat e shkurtra i lejojnë ata të zvarriten, të eksplorojnë ose të kalojnë të qetë ditën e tyre aktive. Ky grup është bërë me materiale natyrore dhe të rinovueshme si pjesë e udhëtimit tonë për të hartuar burime të fundme dhe për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.