I AOP CO T SET

HR5876

NOT SPORTS SPECIFIC

Original price was: €30.00.Current price is: €21.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ky komplet i shkurtër adidas për foshnjat është perfekt për t’i lënë ata të bredhin të lirë në ditët e ngrohta. Është bërë nga pëlhurë e butë dhe e ajrosur prej pambuku, ndërsa pantallonat e shkurtra të mesme përshtaten në bel për një përshtatje të sigurt.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.