I 3S TS TRIC

HM6609

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 60% /Poliester i ricikluar 30%  /Pambuk të ricikluar  10%

Visheni vogëlushi-en tuaj në stilin sportiv të fëmijëve të mëdhenj. Pantallonat e holla kanë një pjerrësi të ulët dhe shkrepin 3-shirita poshtë këmbëve.