I 3S JOGG FL

DV1285

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  77% / Poliester 23%

Sepse edhe foshnjat meritojnë disa lëvizje sportive. Një model i ri 3-Stripes dhe Trefoil i jep kësaj veshje adidas me dy pjesë një pamje të freskët. Të dyja, duksi dhe trenerkat janë të buta me një material pak me shkëlqim francez.