HYPERHIKER LOW K

GZ9219

OUTDOOR

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Mbështetni këmbët tuaja për një udhëtim të përditshëm ose një aventurë fundjave. Këto këpucë për shëtitje adidas ju lejojnë të lëvizni me besim nga rruga e qytetit në shtigjet urbane. Lidhni mbështetjen e lëkurës dhe shijoni tërheqjen në të gjithë terrenin për të eksploruar rrugën më pak të përshkuar.