HW TIGHTS

H38875

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 92% / Material elastik 8%

Klasike kombinuar me një stil modern. Këto hellanke bazohen në stilin e modës retro. Dizajni i detajeve diagonale është frymëzuar nga reklamimi i katalogut nga vitet ’90. Kjo është mënyra se si dukeni elegant dhe ndiheni rehat në të njejtën kohë.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin e qëndrueshëm të pambukut. Ky produkt është gjithashtu Primeblue: i bërë me një material të ricikluar me performancë të lartë, disa prej të cilave janë plastika oqeani Parley!