HW LEGGINGS

HK5077

ORIGINALS

Original price was: €50.00.Current price is: €35.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 93% / Material elastik 7%

Këto hellanke adidas kanë atë shtrirje të përsosur që praktikisht përqafon këmbët me rehati – dhe ju lejon të lëvizni lirshëm. Beli i lartë siguron një përshtatje të qëndrueshme, pavarësisht se çfarë jeni duke bërë.