HRDN SWAG TANK

DZ0607

BASKETBALL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 100%

E ndërtuar për t’ju mbajtur të thatë, kjo fanellë basketbolli pa mëngë ju lejon të përkulni lëvizjet tuaja si një nga shënuesit më të mirë në planet.  Një logo e madhe dhe e guximshme James Harden qëndron në shpinë.