HRDN SWAG SHORT

EJ2141

BASKETBALL

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër i recikluar 100%

Lojtarët seriozë kanë nevojë për trenerka të shkurtra që mund ti veshin gjatë gjithë ditës. Këto trenerka të shkurtra basketbolli janë krijuar për të kufizuar shpërqendrimet me ventilimin që ndihmon në rregullimin e temperaturës tuaj dhe përshtatjen e trupit.