HOOPS MID 3.0 AC I

GZ9650

BASKETBALL

45.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Stili i basketbollit është këtu edhe për më të vegjlit. Atletet e këtyre fëmijëve janë zbukuruar me ngjyra të bukura dhe kanë një strukturë mesatare të lartë prej lëkure sintetike dhe gjithashtu kanë 3 vija dalluese në anët. Atlete mesatare të larta për fëmijë aktivë me prerje klasike.