HOOPS 3.0 MID K

GZ9647

BASKETBALL

Original price was: €50.00.Current price is: €35.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për të rinjtë janë atlete enkas për lojën e basketbollit, në një pamje të pastër të përditshme. Mbathini edhe jashtë fushës dhe ndihuni rehat rrugëve të qytetit.