HOOPS 3.0 CF I

H03860

BASKETBALL

33.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete për të rritur ngjasojne me atlete sportive të cilat në një pamje të pastër të përditshme. Merruni me cilindo sport dhe ndihuni komod.