HOODIE SET FZ

H25229

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% /  Polieester i ricikluar 30%

Nëse doni të ngjallni një dashuri për klasikët sportivë, është mirë të filloni me koleksionin Adicolor. Ky kostum është bërë në një stil të njohur të cilësisë së mirë. Shtypja e pazakontë ofron një vështrim të ri në Trefoil portreti. Duksi me zinxhirë është e lehtë për tu veshur dhe hequr, dhe rripi i lidhjes ndihmon në mbajtjen e pantallonave në vend.