HOODIE

IA6427

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Jeta është bërë për t’u shijuar. Pra, vendosuni në pëlhurën të këtij xhupi adidas dhe shfrytëzoni sa më shumë çdo moment. Me stilin minimalist dhe pambukun e butë organik, jeni në një situatë e mirë dhe e këndshme.

Ky xhup është bërë me materiale natyrale dhe të rinovueshme si pjesë e udhëtimit tonë për të hartuar burime të kufizuara dhe për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.