HOODIE

IA6426

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ky stil adidas ka të gjitha shenjat dalluese të një duksi të shkëlqyer: një xhep komod kanguri, një kapuç me fije tërheqjeje dhe pëlhurë tepër e butë premium francez. Me nënshkrimin e adidas 3-Stripes të riimagjinuar përmes një lente të ndryshuar, ky version është padyshim modern në theksimin e tij të një skeme ngjyrash.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.