HOODIE

H37831

ORIGINALS

30.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Rehatia ka shumë forma. Njëra prej tyre është ky duks sportiv nga adidas. Bëhet fjalë për rehati me një ndjenjë super të butë, detaje me shirita dhe një kapuç që mund ta ngrini kur doni të akordoheni nga bota pak më shumë.