HOODIE

GN4377

ORIGINALS

35.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Sa herë përmendet stili dhe guximi të vjen në mendje adidas. Vjen këtë herë i frymëzuar nga një grafik nga arkivi, një valë flake tek krahët ia jep guximin dhe pamjen e duhur.

Produktet tona të pambukut mbështesin bujqësinë e qëndrueshme të pambukut. Kjo është pjesë e ambicies tonë për t’i dhënë fund mbeturinave plastike.